Spelregels HIT Intens Gym

Privacy en Intakeformulier

⦁ Alle persoonlijke gegevens die u verstrekt aan HIT Intens Gym worden met respect behandeld en privé gehouden.
⦁ Na uw aanmelding vragen wij u een intakeformulier in te vullen. Met behulp van deze gegevens krijgen wij inzicht in uw gezondheid en doelstelling. Op deze wijze hopen wij u beter te kunnen begeleiden en blessures te voorkomen.

Abonnementen

⦁ Het lidmaatschap start op de datum dat vermeld staat op de lidmaatschap overeenkomst. Indien u het lidmaatschap wil beëindigen, dan dient dat schriftelijk te gebeuren.
⦁ U zit verbonden aan het abonnement voor de duur waar u voor getekend heeft op het voorgaande inschrijfformulier.
⦁ Wilt u uw abonnement bevriezen/pauzeren? Dat kan tot een maximaal aantal van 3 maanden. Let op: deze 3 maanden dienen later in gehaald te worden.
⦁ Door gestegen kosten en inflatie kan het helaas voorkomen dat de contributie van onze abonnementen wordt verhoogd. Uiteraard zullen wij u hierover tijdig informeren.

Betaling contributie

⦁ De contributie van het lidmaatschap wordt door middel van de doorlopende machtiging (incasso) Rabobank Euro-incasso geïnd. De eerste keer wordt het lopende bedrag tot aan het einde van de maand samen met het startgeld geïncasseerd. Vervolgens wordt de contributie aan het eind van iedere maand / begin nieuwe maand geïncasseerd (achteraf betalen). De betaling blijkt uit de omschrijving van de doorlopende machtiging op het dagafschrift van de klant. Er wordt geen afzonderlijk betalingsoverzicht verstrekt.
⦁ Bij een (onterechte) terugboeking van de doorlopende machtiging door de klant (of door de bank van de klant), ontvangt de klant een factuur als betalingsherinnering met het verzoek om de factuur te voldoen onder vermelding van het debiteurnummer en het factuurnummer. Hierbij kunnen    € 10,- administratiekosten in rekening worden gebracht.
⦁ Bij het niet voldoen aan de gestelde betalingstermijn, zoals in een verzonden herinnering vermeldt, wordt de vordering overgedragen naar een incassobureau. De kosten hiervan zijn voor rekening van de klant, vermeerderd met de wettelijke rente.

Officiële feestdagen en vakanties

⦁ HIT Intens Gym zal door het 24/7 concept altijd geopend zijn en om die reden dus nooit gesloten zijn met feestdagen of vakanties.

Aansprakelijkheid en eigen risico

⦁ HIT Intens Gym voelt zich medeverantwoordelijk voor uw eigendommen, wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing of beschadiging.
⦁ Iedere vorm van training brengt een zeker risico met zich mee. HIT Intens Gym is niet verantwoordelijk voor ongevallen of blessures die ontstaan tijdens de sportbeoefening. Bij lichamelijke klachten of in geval van twijfel raden wij u aan altijd met uw of onze fysiotherapeut te overleggen.
⦁ Tijdens het verblijf bij HIT Intens Gym zal er zorgvuldig en netjes met het materiaal omgegaan worden. Na gebruik dient het materiaal schoon en netjes achter gelaten te worden.
⦁ Tijdens het verblijf bij HIT Intens Gym zal er gebruik worden gemaakt van een handdoek en schoon schoeisel.
⦁ Wanneer u een introducé meeneemt naar een training dient dit altijd gemeld te zijn bij het personeel. Wanneer onuitgenodigde personen meegenomen worden naar HIT Intens Gym zonder dit te melden, staat hier een geldboete van €750,- tegenover.
⦁ Hiermee gaat u akkoord om mogelijk op social media in een foto of filmpje voorbij te komen.

Vragen?

t.a.v. Maarten Nieuwenstein
HIT Intens Gym
Industrieweg Oost 5 b 8
6662 NE, Elst
info@hitintensgym.nl